Pål Vireberg, grundare och ägare av Annonsbolaget och Sales Training Race har en 30 årig gedigen erfarenhet av försäljning i olika former, både uppsökande fältsälj men också försäljning via telefon. I drygt 25 år har vi verkat på mediemarknaden. Vi kan referera till delaktighet i uppstarten av nya medier. Kommersiell radio med radioreklam i början och mitten av 1990 talet. Samt på den då, nya gratistidnings marknaden i slutet av samma decennium .

Den 16 februari 1998 föddes Metro i Göteborg och efter drygt åtta år, de sista fyra åren som försäljningsdirektör, slutade Pål Vireberg efter att Metro Göteborg ständigt sedan starten varit ”The shining star” på Metrohimlen, world wide. Nya utmaningar väntade.

Pål Vireberg startade det egna säljbolaget Annonsdax i Göteborg & Malmö AB 2006. Med uppdraget att sköta försäljningen av annonser för Schibstedt/Aftonbladets morgontidningssatsning: PunktSE.  Företaget hade totalt 23 anställda i Göteborg och Malmö. Satsningen på PunktSE från uppdragsgivaren varade två år. Resultatet blev att Schibsted köpte 35 % i Metro Sverige.

På våren 2008 startade Pål Vireberg Annonsbolaget i Göteborg AB. Från start var bolaget ett säljbolag som arbetade med flertalet olika uppdragsgivare. Direktpress, A Perfect Guide, IFK Göteborg, Veckans affärer, Privata affärer, tidningen misstänkt och tidningen BARN för att nämna några. Sedan några år tillbaka har vi valt att nischa oss inom flygmedia. D v s flygplatser och flygbolag.

Annonsbolaget är vad det låter som: Vi är enkla, konkreta, tydliga och affärsmässiga och arbetar med annonsförsäljning för olika flygplatser och flygbolag, flygmedia helt enkelt.

Vi startade ett säljbolag för att fler och fler flygplatser väljer att lägga ut sin säljorganisation och/eller att komplettera med extern säljkraft på renodlade säljbolag. Så därför valde vi att nischa in oss på branschen. Varumärkena skall vara bra, långsiktiga och intressanta för oss alla. Därför finns Annonsbolaget.

Ambitionen är att Annonsbolaget skall uppfattas som en lättsam, enkel och professionell säljorganisation där inget är omöjligt. Vi skall alltid besöka våra kunder oftare än alla andra säljorganisationer. Vi skall hela tiden vara så intressanta för våra kunder att de vill ta emot oss.

Våra kunder skall få en aha – upplevelse varje gång vi träffas. Kunden skall se kreativiteten och möjligheten i den gemensamma affären med hjälp av oss för att skapa bättre resultat.

på vireberg

Pål Vireberg

VD / Säljare

0709 - 99 93 95
pal@annonsbolaget.nu

annelie annonsbolaget

Anne-Lie Kroon

Mediekonsult

0738 - 19 37 54
annelie@annonsbolaget.nu

X

Marknadschef

Jag vill bli kontaktad av Annonsbolaget

Är ditt företag intresserad av att anlita Annonsbolaget? Fyll i din e-post så kontaktar vi dig inom kort.